Večerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem

Ve čtvrtek 24. 11. 2022 zavítal do knihovny nám velmi vzácný a milý host, novinář, spisovatel a publicista Stanislav Motl. Tentokrát byl na besedě promítán autorský filmový dokument s názvem Milenec plný smutku. Tento film se týkal nešťastného osudu spisovatele Rudolfa Těsnohlídka, autora Lišky Bystroušky. Návštěvníci se zaujetím poslouchali vyprávění o nelehkém životě tohoto nadaného člověka. Došlo i na otázky a nakonec pan Motl věnoval všem účastníkům velice pěkný i praktický dárek, kalendář na rok 2023 s motivy jeho pořadu Stopy, fakta, tajemství. Akci pořádalo Centrum pro pomoc dětem a mládeži ve spolupráci s naší knihovnou. Děkujeme panu Motlovi za návštěvu a těšíme se zase příští rok na další setkání.

Večerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověVečerní promítání a beseda se Stanislavem Motlem, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: