Návštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír

Ve čtvrtek 9. 3. 2023 opět po měsíci navštívily pobočku Mír děti z RC Krumlík. Povídali jsme si o jaru, přečetli si pohádku o tom, jak malý zajíček hledal svou maminku a nakonec si každý vybarvil svého jarního ptáčka. Budeme se těšit na další návštěvu malých šikulů.

Návštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém KrumlověNávštěva dětí z Krumlíku na pobočce Mír, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: