Knihovna plná informací

Ve středu 29. 5. 2024 přijeli do knihovny páťáci ze ZŠ Křemže, aby se seznámili se službami, které jim u nás můžeme nabídnout. Společně jsme prošli všechna oddělení, poznali jsme fond knihovny i tajemný sklad, do kterého běžní čtenáře nemají přístup. Po rychlé prohlídce jsme se usadili v oddělení pro dospělé, abychom si povídali o informacích a hlavně způsobech jejich předávání. Děti si vyzkoušely předat sdělení pantomimou, obrázkem nebo třeba popisem. V poslední části jsme vyrazili na lov knih podle řady vodítek. Aby děti uspěly a otevřely truhlu s odměnou, musely vyluštit zapeklitou šifru a vypátrat několik titulů ve fondu knihovny. Lov dopadl úspěšně, a tak si všichni zasloužili lízátko a placku. Doufáme, že si malí návštěvníci program užili a budeme se na ně těšit zase někdy příště.

Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (20/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (21/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (22/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (23/24)Knihovna plná informací, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (24/24)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: