Děti z MŠ na pobočce Plešivec

V pátek 26. 4. 2024 zavítaly na pobočku Plešivec dvě třídy z MŠ Plešivec II. Nejprve jsme se společně přivítali říkankou a posléze jsme si přečetli veršovanou pohádku Dopravní nehoda z knihy Divadélko se zvířátky na dvorku, kterou napsala Romana Suchá a krásnými, veselými ilustracemi doplnil Petr Palma. Pohádka byla s výchovnou tématikou. Děti se poučily o tom, jak se chovat na silnici a opět splnily pár úkolů, při kterých si zopakovaly tvary, barvy a znalosti spojené s dopravou. Zazpívali jsme si písničku o Semaforu a nakonec jsme se rozloučili naší knihovnickou písničkou Knížka pohádková, kterou děti už umí krásně zanotovat a je na nich vidět, že jí zpívají s radostí. I tentokrát musím děti moc pochválit a těším se na další setkání, které se uskuteční v pátek 10. 5. 2024.

Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/9)Děti z MŠ na pobočce Plešivec, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/9)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: