Děti z Krumlíku opět na Míru

Ve čtvrtek 11. 5. 2023 navštívily opět po měsíci knihovnu na Míru děti z RC Krumlík se svým doprovodem. Přečetli jsme si pohádku Dlouhý, Široký a Bystrozraký, prohlédli si knížky pro nejmenší a nakonec vyrobili přáníčko pro svou maminku.

Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/19)Děti z Krumlíku opět na Míru, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/19)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: