Den dětí a hraček

V pátek 26. 5. 2023 se v oddělení pro děti konal Den dětí a hraček. Tentokrát to byla akce v „minimalistickém“ duchu, ale ti, co přišli, užili si všechno, co bylo nachystáno. Hádaly se hádanky, házely kroužky a závodilo se i jinak. Kluci si přinesli oblíbené hračky a my jsme měli také připravenou ukázku historických hraček i současných ručně šitých zvířátek. Nechyběl ani tanec na závěr. Těšíme se s dětmi i jejich maminkami na viděnou zase po prázdninách!

Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (20/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (21/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (22/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (23/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (24/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (25/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (26/27)Den dětí a hraček, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (27/27)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: