Čteme Hezky Česky

První setkání příznivců Čteme Hezky Česky v letošním roce proběhlo za krásného počasí, zajímavého čtení a skvělé muziky ve středu 15. 5. 2024. Autor knihy Tajemná kolona, píšící pod pseudonymem Robert Frei – Libor Frýba, nás navnadil svým příběhem, který začíná nálezem deníku německého vojáka s poznámkami z konce války o tajemné koloně, ke které také patřil. Deník najde jeho vnuk a děj se rozvíjí a začíná být napínavý. Vše se odehrává v Novohradských horách a kolem Kaplice. Knihy autora byly ke koupení na místě za příznivé ceny. Čtení bylo proložené Krásnou muzikou – Libor Gryz a Klára Konvalinková. Schází se nás už tolik, že nám už ani lavičky nestačí, včera se nám podařilo jednu definitivně „položit“. Dobrot bylo také dostatek, a tak se těšíme na další setkání, tentokrát mimořádně ještě jednou znovu v květnu, a to ve středu 29. 5. 2024 v 18.00 hodin.

Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/19)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/19)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: