Cesty za dobrodružstvím

V pátek 3. 5. 2024 měl premiéru nový program věnovaný české dobrodružné literatuře. Společně se třeťáky ze ZŠ Chvalšiny jsme si povídali o tom, jakou knížku má kdo nejraději, jakou zrovna kdo z nás čte i jaká asi bude knížka, o které můžeme říct, že je dobrodružná. Pokusili jsme se odhalit, kde všude se dá dobrodružství zažít, ale hlavně jsme prohlíželi a hodnotili současné dobrodružné knihy českých autorů. Děti se do poznávání jednotlivých titulů pustily tak důkladně, že se od napínavých příběhů nechtěly ani na konci programu  odtrhnout. Zpět do školy se malí čtenáři vraceli s tipy na zajímavé knížky i s úkolem zkusit vymyslet vlastní dobrodružné vyprávění.

Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (20/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (21/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (22/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (23/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (24/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (25/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (26/27)Cesty za dobrodružstvím, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (27/27)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: