Beseda na Plešivci

Dne 5. 6. 2024 navštívili knihovnu na Plešivci opět předškoláci z mateřské školky Plešivec II. Tentokrát jsme si povídali o tom jak chránit přírodu. Děti si poslechly veršovanou pohádku Odhazování odpadků z knihy Divadélko se zvířátky na dvorku. Naučili jsme se písničku Ten, kdo třídí odpady a nakonec děti pomohly zvířátkům uklidit les od odpadků, které tam odhodili lidé, kteří se neumí v přírodě chovat. Děti měly za úkol odpadky správně roztřídit. To se jim opravdu povedlo, a proto dostaly malou sladkou odměnu. Byla to poslední návštěva předškoláčků v knihovně. Po prázdninách půjdou někteří z nich již do školy. Přejeme budoucím školákům hodně úspěchů. 

Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/14)Beseda na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/14)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: