Beseda pro děti na Plešivci

Ve středu 10. 4. 2024 přišly na pobočku Plešivec děti z mateřské školy Plešivec II. S předškoláky jsme si povídali o jaru a o pracovitých včelkách. Přečetli jsme si příběh o tom, Jak včely dostaly žihadla z knihy Ezopovy bajky, kterou napsala anglická spisovatelka Anna Milbourneová a krásně ilustrovala Linda Edwardsová. Naučili jsme se písničku o včelce a nakonec si děti zahrály hru s barevnými míčky a splnily pár úkolů. Vedly si přímo skvěle. Opět je musím pochválit, protože byly moc hodné a snaživé. Už se těším na další setkání, které se uskuteční v pátek 26. 4. 2024.

Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/10)Beseda pro děti na Plešivci, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/10)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: